Onze vakantie is geboekt!

Hoi hoi! Buiten het feit dat ik dadelijk hoogstwaarschijnlijk mijn opleiding heb afgerond, is er nog iets onwijs leuks waar ik naar uit kan kijken. Onze vakantie is namelijk geboekt! In deze blogpost wil ik je vertellen waar ik deze zomer naar toe ga en waar je natuurlijk veel blogposts over terug zult gaan vinden rondom die periode. Kijk je mee?

De vakantie die ik heb geboekt, zal samen met mijn vriend zijn. We hebben een tripje van 8 dagen met twee ontzettend toffe bestemmingen. Vanuit Nederland vliegen we namelijk eerst naar …

Praag!

De eerste bestemming waar we heen gaan is Praag. Dit wilden we allebei heel graag en het lijkt me echt onwijs leuk om deze stad te gaan ontdekken. We hebben een rechtstreekse vlucht naar Praag en verblijven daar in een hotel in stad voor vier dagen. Na vier dagen zit onze vakantie er nog niet op, maar gaan we wel door naar een volgende bestemming en dit is …

Milaan!

Vanuit Praag hebben we een directe vlucht naar Milaan, waar we de boel onveilig gaan maken. Milaan lijkt me een onwijs gave stad waar ik voornamelijk mijn ogen uit ga kijken. Volgens mij zijn Praag en Milaan namelijk ook echt plekken waar je moet zijn geweest en een keer gezien moet hebben en er is niets leuker om dit in een tripje te doen. Ook in Milaan hebben we een hotel in de stad en ook hier verblijven wij vier dagen en dan is het alweer tijd om naar huis te vertrekken.

Daarna, na acht dagen is het helaas al weer tijd om naar huis te vertrekken met onze (hopelijk) zongebruinde gezichtjes! Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in om zowel Praag als Milaan te gaan ontdekken!

Heb jij jouw vakantie al geboekt?

Bewaren

7 Comments

 • Reply Kim maart 18, 2017 at 10:26 am

  Oh wauw Milaan. Hier wil ik zelf ook nog eens heel graag naar toe.
  Kim onlangs geplaatst…Een dagje Ouwehands Dierenpark Rhenen

 • Reply Jessica J. maart 18, 2017 at 1:11 pm

  Praag zou ik erg graag eens bezoeken. We zijn al een aantal keer over de Praagse ring gereden op weg naar een festival iets verder, maar ik ben er nog nooit écht geweest. Rond 1 april gaan m’n vriend en ik met twee vrienden een lang weekendje naar Milaan. Zin in! Veel plezier, jullie!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Ik ben gestopt met de pil

 • Reply Eva maart 18, 2017 at 2:42 pm

  Milaan lijkt me zo’n mooie stad! Sinds ik in Rome ben geweest wil ik zeker nog een keer terug naar Italië 🙂
  Eva onlangs geplaatst…Rome dag 6 | Een heel speciaal moment op deze laatste dag & turbulentie tijdens het vliegen

 • Reply Joyce rdt maart 18, 2017 at 3:53 pm

  Oh wat een leuke bestemmingen! Beide heb ik nog niet gezien, dus ben erg benieuwd wat je ervan gaat vinden! De tripjes die ik heb geboekt zijn Nice en Parijs. Liefs.x

 • Reply Emma maart 18, 2017 at 7:25 pm

  Wauw, supergaaf zeg Praag en Milaan! Heerlijk ook die voorpret hihi. Ik ga samen met vriendinnen 4 dagen naar Rome 😀 X
  Emma onlangs geplaatst…Some wonderful English book recommendations

 • Reply Alexandra maart 18, 2017 at 9:01 pm

  Klinkt superleuk! Wij gaan waarschijnlijk dit weekend boeken 🙂

  xx Alex
  Alexandra onlangs geplaatst…Sunshine in Amsterdam

 • Reply Marleen maart 20, 2017 at 12:38 am

  Super leuk! Milaan lijkt me echt fantastisch! Hoop dat je een fijne vakantie gaat hebben, maar ik denk dat dat wel goed komt, haha!

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost