Etos Dreamy Garden & Sapphire Sky Parfum

img_3623Toen ik in juli bij EtosFriends Kick Off Meeting deze geurtjes tegenkwam, wist ik dat ik deze parfums moest hebben. Ze zijn namelijk heerlijk van geur en lekker budget! Om een lang verhaal kort te maken, ik ben echt verliefd geworden op deze geurtjes. Ik heb op dit moment twee parfums.

Ik heb twee geurtjes, namelijk Etos Dreamy Garden en Etos Sapphire Sky. Beide geurtjes zijn heel erg fris en fijn om te dragen in het dagelijkse leven. Voor mij is het met mijn stage en bijbaantje erg belangrijk dat er geen parfum overheerst, maar ik wil natuurlijk wel fris ruiken. Bij beide parfums is het zo dat je een lekker en fris geurtje bij je draagt, maar er ontstaat tegelijkertijd geen walm aan parfum die je om je heen hebt.

img_3629Etos Dreamy Garden

Dreamy garden doet me al direct denken aan tuinen en lekker liggen in het gras in de zon. Het is een hele frisse, fruitig geur. Een vrouwelijke bloemengeur die je inderdaad ook aan de tuin doet denken met allemaal bloemen om je heen. Doordat er verschillende bloemengeuren in terug komen met daarnaast musk en patchoeli. Ik vind het een hele frisse geur waardoor je de hele dag straalt en met je gedachte in de zon zin, maar hij is niet te overheersend.

Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

img_3617Etos Sapphire Sky

Sapphire Sky is daarentegen iets meer luchtigere, een hele frisse geur, maar daarnaast ook wel ergens romantisch en spannend. Het is een geur die nooit verveeld en vooral bij deze geur viel me op dat hij heel erg lang blijft hangen en dat vind ik, zeker voor zo’n budget parfum, geweldig!  Het is een mix van verschillende heerlijke geuren, citrus, bamboe en musk. Een vrouwelijke geur waar ik vrolijk de deur mee uit ga!

Belangrijkste geurnoten: mandarijn, iriswortel en musk.

img_3643Wat een heerlijke parfums, ik ben echt verliefd geworden hierop! Zeker Sapphire Sky is al vanaf het begin mijn favoriet en dan is het ook nog een mooie budget topper. Zowel Dreamy Garden als Sapphire Sky en nog twee andere geuren van Etos zijn verkrijgbaar voor €9,99

Ben jij bekend met de geuren van Etos?

8 Comments

 • Reply Demi oktober 12, 2016 at 12:19 pm

  Heel erg lekker volgens mij

 • Reply Lorena oktober 12, 2016 at 5:56 pm

  Lijkt me heel erg lekker

 • Reply Merel oktober 12, 2016 at 6:47 pm

  Ik wist helemaal niet dat Etos ook eigen parfum had!

 • Reply Iris oktober 12, 2016 at 7:50 pm

  Het zijn echt heerlijke geurtjes. Dreamy garden is echt mijn favoriet

 • Reply Petra oktober 12, 2016 at 8:40 pm

  Heerlijke geuren die van Etos! Lekker budget ook, daar kun je inderdaad geen grote miskoop mee maken!

 • Reply Mariëlle - ATB oktober 12, 2016 at 9:29 pm

  Zijn fijne geurtjes in een prachtige verpakking!
  Mariëlle – ATB onlangs geplaatst…Hartenvrouw armbandjes

 • Reply Anne oktober 13, 2016 at 7:59 am

  Wat een fijne voordelige parfums, ben altijd er altijd wel voor om af te wisselen tussen wat duurdere en goedkopere varianten. Dit zou een goede keuze zijn!
  Anne onlangs geplaatst…Yes! Pompoencake met mascarpone-kaneel topping

 • Reply Marjolein oktober 14, 2016 at 9:30 am

  Ik heb deze laatst zien staan! Lijken me echt heel erg lekker! En ideaal dat ze niet duur zijn x
  Marjolein onlangs geplaatst…9 x TOFFE achtergronden voor jouw smartphone

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost