Hotspot | INSTORE Conceptstore & Studio-2010

Artwork-1Het is natuurlijk heerlijk om nieuwe steden en zo ook nieuwe hotspots te ontdekken. Daarom deel ik een nieuwe hotspot vandaag met jullie in de stad Delft. Volgens de hotspot zelf een mini warenhuis met spullen die het leven een beetje mooier maken. Daar moeten we dan toch geweest zijn, kijk snel mee!

De Instore Conceptstore zit in een grachtenpand in Delft en alleen dat is al een prachtige locatie voor een leuk mini warenhuis. Ik vind het zelf namelijk super gezellig om tussen de grachten te wandelen en daar winkeltjes te bezoeken. Voor mijn gevoel ben ik dan lekker ver van huis en kijk ik mijn ogen uit!

 

SONY DSC

Instore Conceptstore is het concept van Melanie en Denise waar zij een podium bieden voor gevestigde merken, maar ook opkomende talenten. Stuk voor stuk verrassende items waar je je ogen uitkijkt en waar voor iedereen wel iets bij zit en daarnaast Labels die nergens anders dan in Delft te vinden zijn. Zulke conceptstores zijn ontzettend leuk, je vindt hier onwijs leuke items om cadeau te doen, die je garderobe een update geven of leuke eyecatchers voor in je interieur.

SONY DSC

Naast de Instore Conceptstore hebben de dames ook hun eigen styling & ontwerpbureau. Dit ontwerpbureau zit achterin de Instore Conceptstore. Melanie en Denise wilden met hun ontwerpbureau startende ondernemers helpen en inspireren om voor zichzelf te beginnen. Het is namelijk een hele grote stap, maar daarnaast wel ontzettend gaaf. Buiten inspiratie en het helpen om jonge ondernemers te helpen om zichzelf bekendheid te geven en op de kaart te krijgen. Naast dit zijn ze er ook voor fotografie, styling en het ontwerpen van het logo.

Een en al inspiratie als ik het zo hoor en dat betekent dat ik daar helemaal thuis hoor en mijn ogen uitkijk! Ik vind dit soort dingen ontzettend gaaf en kan hier een dag mee vullen door rond te kijken en inspiratie op te doen.

Ben jij benieuwd geworden naar de Instore Conceptstore?
Hij is te vinden aan de Voldersgracht 18 in Delft en maar liefst zeven dagen per week geopend.

7 Comments

 • Reply Anouk september 2, 2016 at 7:42 am

  Gaaf om te zien. Mooie foto’s ook

 • Reply Jessy september 2, 2016 at 8:33 am

  Wauw wat een ontzettend toffe items zie ik daar! Los daarvan is de hele feeling en het interieur van de hotspot heel gaaf. Ik moet snel maar eens een dagje naar Delft!
  Jessy onlangs geplaatst…Waarom je absoluut de IJ-hallen moet bezoeken

 • Reply Styleteen september 2, 2016 at 2:26 pm

  Ziet er super tof uit! Wil zelf zo graag cactusjes in mijn kamer, loveeee!
  Styleteen onlangs geplaatst…New phonecase

 • Reply Lieselot september 3, 2016 at 7:39 am

  Ziet er heel erg leuk uit. Zeker als je helenaal fan bent van interieur

 • Reply Diana september 3, 2016 at 7:55 am

  Wat een mooie fotos ook! Ziet er heel erg gezellig en knus uit!

 • Reply Michelle september 3, 2016 at 1:17 pm

  Ziet er tof uit

 • Reply lieke september 14, 2016 at 5:02 pm

  super leuk!!

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost