Mijn blogfoto’s in een fotoboek

IMG_0564Door mijn blog heb ik een heleboel leuke foto’s van mezelf en heel veel leuke producten. Het leek me daarom leuk om van mijn verzameling foto’s een boek samen te stellen, zodat ik er altijd door heen kan bladeren en ook om op een makkelijke manier uit te leggen wat ik nu eigenlijk doe, dat bloggen.

IMG_0573Mijn fotoboek heb ik gemaakt via Fotofabriek.nl. Dit is een online services waar je op verschillende manieren iets met je foto’s kunt laten doen, waaronder het maken van fotoboeken.

Elk jaar maken we weer een fotoboek van de vakantie, maar nu leek het me eens leuk om een fotoboek te maken van al mijn verzamelde foto’s die ik door het bloggen heb gemaakt. Dit zijn er nogal wat en daarom is het juist ook zo leuk om het allemaal in een boek samen te binden. Alle foto’s dat zou natuurlijk niet lukken, maar ik heb een mooie selectie weten te maken van een aantal favorieten.

IMG_0549De kaft van mijn fotoboek bestaat uit een foto van mij die ik echt prachtig vind. Een hele grote bos krullen, wat ik geweldig vind en zo krijg je ook meteen te zien waar het fotoboek om draait; moi.

IMG_0554

IMG_0569Vervolgens ga je in het fotoboek bladeren en begin je met een pagina met allemaal productfoto’s en ook door het hele boek heen vind je deze productfoto’s. Dit is toch ook waar mijn blog om draait en dat moet er dus sowieso in!

IMG_0564Daarnaast zie je een heleboel foto’s van mij. Misschien een beetje te veel van het goede, maar wel leuk als een herinnering van mijn blogperiode voor later en het is ook een beetje jouw cv.

Ik ben echt super blij met mijn fotoboek. De kwaliteit is goed, de foto’s zijn heel mooi samengebundeld in het boek en daarnaast werd de service ook nog heel erg prettig. Je hebt binnen no time je fotoboek in elkaar gezet en geleverd.

Het fotoboek heb ik gemaakt via Fotofabriek.nl. Hij bestaat uit 24 pagina’s en kostte €16,99.

Maak jij wel eens fotoboeken?

11 Comments

 • Reply chucky1012 juni 11, 2016 at 6:18 am

  Zo een goed idee om de mooiste foto’s van je blog vast te leggen in een fotoboek!

  Xoxo

 • Reply thebeautyblognl juni 11, 2016 at 8:23 am

  Wat een leuk idee op dit te doen zeg! En mooi gelukt! X

 • Reply nicoleswereld juni 11, 2016 at 9:43 am

  Heel leuk bedacht zeg, en die kaft is echt heel leuk! Iedereen weet gelijk dat het een fotoboek over of van jou is hihi

  • Reply Suzanne juni 11, 2016 at 3:28 pm

   Dat is zeker zo, misschien een beetje too much om mezelf zo groot op de kaft te zetten, maar vind het ook wel iets hebben.

 • Reply Roos | Soitsrose juni 11, 2016 at 11:02 am

  Wat een tof idee zeg!

 • Reply Ilona Wielinga juni 11, 2016 at 11:06 am

  Wauw wat een mooi fotoboek! Superleuk 🙂

 • Reply silkeblogs juni 11, 2016 at 11:12 am

  Wauw, prachtig, Suzanne! Wat ben je toch ook een mooi meisje =D

  • Reply Suzanne juni 11, 2016 at 3:28 pm

   Ah, lief om te horen, dankjewel!

 • Reply Suzanne juni 11, 2016 at 11:35 am

  Leuk idee en mooi boek!

 • Reply kimmetjekims juni 13, 2016 at 7:58 am

  Dit is echt te leuk! Wat een super idee en wat leuk voor later 🙂

 • Reply Daphne juni 13, 2016 at 11:35 am

  Wat een origineel idee!

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost