Gefelicitaart voor mijn papa

IMG_8651Het is natuurlijk super leuk om cadeautjes te geven met een verjaardag, zelf wil ik altijd een speciaal cadeautje geven. Niks standaards, maar iets waar je iets aan hebt en daarnaast ook nog speciaal is. Zo gaf ik mijn vader dit jaar met zijn verjaardag een heerlijke taart met daarop een foto van ons samen en dat moet ik natuurlijk met jullie delen.

IMG_8619De taart heb ik besteld via Gefelicitaart.nl, het zijn heerlijke taarten die je kunt bestellen met een foto of logo en deze worden de volgende dag nog geleverd. Snelle service, een persoonlijke taart, keus uit heel veel verschillende varianten en ook nog eens lekker!

Als verrassing bestelde ik een heerlijke slagroomtaart voor mijn vader. Hij wist van niks en dus was het ook een hele verrassing. Ik heb de taart als extra cadeautje gedaan en daarnaast nog een aantal kleine cadeautjes. Het was dus niet dat dit het enige cadeautje was wat ik voor mijn vader had.

IMG_8616

IMG_8625De ronde feest slagroomtaart heb ik bedekt met een foto van ons samen. De taart bestaat uit een zachte cake, een romige slagroom, een frisse, fruitige vulling en versierd met een heleboel confetti. Het was echt een heerlijke taart, een feestje om te zien en een feestje om te eten!

Het was echt een heerlijke taart. Een luchtige en romige taart en evenals de foto op de taart was een plaatje. Een advies voor de foto is dat het wel een goede kwaliteit foto of logo moet zijn, zodat de foto goed zichtbaar is. Daarnaast is het een taart die heel mooi is als je hem binnenkrijgt, maar vervolgens al snel niet meer fotogeniek is, omdat de foto snel breekt bij het aansnijden.

IMG_8626

De taart is gemaakt voor tien personen en de foto kan aangepast worden aan jouw wensen en daarnaast heb je ook een heleboel varianten uit meerdere taarten, chocolade, kindervlaaien en cupcakes. De ronde feest slagroomtaart voor tien personen is verkrijgbaar voor €15,95.

Wil jij ook een lekkere taart met je eigen foto of chocolade of cupcakes?

13 Comments

 • Reply chucky1012 mei 2, 2016 at 7:06 am

  Leuk concept!
  Mooie taart en gefeliciteerd met je vaders verjaardag 😉

 • Reply Mariska mei 2, 2016 at 9:38 am

  Nu heb ik zin in taart! Gefeliciteerd met je vader 🙂

 • Reply silkeblogs mei 2, 2016 at 10:12 am

  Zo leuk =D

 • Reply Rebecca Denise mei 2, 2016 at 12:42 pm

  Gefeliciteerd!
  Wat een leuke taart!

 • Reply volgmama mei 2, 2016 at 1:22 pm

  Gefeliciteerd, en wat een mooie taart! Net een kijkje genomen op hun site en de keuze is reuze! Mmmm

 • Reply Marushi mei 2, 2016 at 2:22 pm

  Wat leuk zo’n foto op een taart! Ziet er heelijk uit! En nog gefeliciteerd met je papa! ^^ -x-

 • Reply vintageandbeauty mei 2, 2016 at 3:07 pm

  Ah wat een leuk idee zeg! Dat zou mijn vader ook tof vinden.

 • Reply Bodine mei 2, 2016 at 5:59 pm

  Heel erg leuk!

 • Reply Rilana mei 2, 2016 at 6:37 pm

  Mooie taart, ziet er lekker uit. Gefeliciteerd!

 • Reply Mieke | Mieksmind mei 2, 2016 at 7:34 pm

  Gefeliciteerd! Als kind vond ik een foto op een taart al tof maar nu nog steeds haha. Dat zou ik ook wel eens willen alleen ik lust geen slagroomtaart haha.

 • Reply Eva mei 2, 2016 at 7:51 pm

  Gefeliciteerd!

 • Reply Janneke | Crafty Time mei 2, 2016 at 8:51 pm

  Gefeliciteerd! Wat een leuke taart, echt een geweldig idee! Ziet er ook heerlijk uit. xx

 • Reply creabeaatje34 mei 2, 2016 at 9:33 pm

  Gefeliciteerd ^^

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost