Matte lippen trend by PUPA Milano‏

IMG_7418Matte lippen zijn nog steeds helemaal in en daar speelt Miss Pupa Velvet Matt op in. Een intense lipstick die op een ingetogen manier de aandacht naar de lippen trekt.

IMG_7388De producten van Pupa worden al jarenlang verkocht en de make-up wordt samengesteld met natuurlijke ingrediënten en de pigmentatie is ten top. Maximale dekking, langdurige en kleurvast resultaat. Daarnaast zijn de producten ook eens hypoallergeeen, dierproefvrij en dermatologisch getest.

Voor mij niet het eerste product wat ik test van Pupa, maar alsnog ben ik super benieuwd. De eerste producten die ik van Pupa testen waren namelijk zo enorm goed, dat ik weer met smacht zit te wachten totdat ik deze lipstick op mijn lippen mag aanbrengen.

IMG_7393Miss Pupa Velvet Matt beschikt over innovatieve film0formers die een lipstick garanderen die makkelijk kan worden aangebracht. De exclusief geselecteerde verzachte oliën garanderen een romig en licht laagje op de lippen. Heldere en diepe kleuren worden bovendien werkelijkheid door het hoge percentage pigment met een long-lasting effect. Met een diep matte finish als resultaat die de hele dag blijft zitten en die aanvoelt als een tweede huid. De kleur hecht perfect en definieert de lippen voor een indrukwekkende look.

Pupa belooft dus een heleboel geweldige dingen waar wij naar opzoek zijn in een lipstick. Mooie, intense kleuren, een long-lasting effect, goede pigmentatie en tegelijkertijd verzorging voor de lippen.

IMG_7394Zelf heb ik de kleur 303 uit de Miss Pupa Velvet Matt lijn. Als je in de webshop van Pupa gaat kijken, kom je pas de namen te weten van de prachtige lipsticks. Hier kwam ik erachter dat mijn lipstick Flashy Coral heet. Een koraalkleurtje, daar ben ik heel erg benieuwd naar!

IMG_7397De huls van de lipstick ziet er heel leuk uit. Het is een zilverkleurige huls met daarop in het roze de details van de producten. Het ziet er heel mooi, vrouwelijk en ook wel chique uit.

IMG_7418Een prachtige, intense kleur als ik hem zo zie. Hij ziet er heel zacht uit, het lijkt wel fluweel als je hem zo ziet in de huls. De verwachtingen van een matte lipstick heb ik nog niet echt, want zo vind ik hem er niet uit zien op het eerste gezicht. Benieuwd dus hoe het gaat bevallen en hoe hij is op de lippen.

IMG_7425Op de arm ziet de lipstick er heel goed uit. Een mooie matte kleur die je in een veeg goed aan kunt brengen op de arm en direct een heleboel kleur af geeft. Ik ben erg onder de indruk en nog het meest benieuwd hoe hij nu op de lippen zal zijn. Hier is hij in ieder geval erg mat.

IMG_7715Op de lippen is hij echt prachtig. Een geweldige kleur en goede pigmentatie. De kleur blijft hele dag aanwezig op de lippen. Na verloop van tijd begint de kleurintensiteit wel iets minder door eten en drinken wat langs je lippen glijd, daarom is het verstandig om de lipstick iets bij te werken naar de maaltijd of je kunt er voor kiezen om de kleur geleidelijk af te slijten.

Een geweldige lipstick dus die een hele mooie indrukwekkende kleur achter laat en je lippen laat stralen. De Miss Pupa Velvet lijn bestaat uit 16 verschillende kleuren uit de vier verschillende categorië tinten: Natural/Brown, Pink/Strawberry, Peach/Coral en Red. Miss Pupa Velvet Matt is verkrijgbaar voor €15,95 bij onder andere DA drogisterijen en via online webshops.

Wat vind jij van Miss Pupa Velvet Matt?

No Comments

 • Reply Lieselot april 5, 2016 at 7:17 am

  Staat je heel mooi!

 • Reply An-Sofie april 5, 2016 at 8:38 am

  Heel mooie lipstick! Ik vind de lipsticks van Pupa altijd zo fijn!

 • Reply Mariëlle april 5, 2016 at 8:43 am

  Waaauw, dit is een mooie tint, love it!

 • Reply Mariska april 5, 2016 at 9:12 am

  Ik hoor steeds meer goede dingen over Pupa! En wat een mooie kleur is dit 😀

 • Reply emmaverbeke april 5, 2016 at 9:22 am

  Het is eigenlijk de eerste keer dat ik hoor over het merk pupa, maar het lijkt me wel een goed merk. Mooie kleur!

 • Reply dresses and daisies april 5, 2016 at 10:43 am

  Prachtige kleur. Staat je ook erg goed! 🙂

 • Reply vanlooyfemke april 5, 2016 at 11:28 am

  Over dit merk had ik eigenlijk nog nooit iets gehoord. Hij staat je wel heel mooi moet ik toegeven. Liefs

 • Reply DisneyChicks.nl april 5, 2016 at 12:34 pm

  Wat een mooie lipstick zeg! De kleur staat je erg goed!

 • Reply Marushi april 5, 2016 at 1:13 pm

  Ik vind het echt een hele mooie kleur, maar ik hou hier ook wel van. Staat je weer goed meid! 😉 -x-

 • Reply Sanne april 5, 2016 at 2:01 pm

  Mooie kleur!

 • Reply Senna april 5, 2016 at 2:10 pm

  Staat je super mooi!

 • Reply Bodine april 5, 2016 at 2:10 pm

  Looking good girl!

 • Reply irisgraaf april 5, 2016 at 5:49 pm

  Wauw, wat een prachtige kleur! Persoonlijk ben ik dol op matte lipsticks, hij ziet er ook goed en gehydrateerd uit op je lippen, niet zo eentje die heel je lippen droog maakt.

 • Reply Michelle april 5, 2016 at 6:12 pm

  Heel mooi! Staat je echt super goed.

 • Reply ModaSplash april 5, 2016 at 11:41 pm

  Staat je heel mooi! X

 • Reply regardslauryn april 6, 2016 at 4:54 pm

  Wauw hele mooie kleur! Hij staat je prachtig 🙂 Xx

 • Reply priscilla april 7, 2016 at 8:49 am

  Mooie lipstick. De kleur staat je erg goed! 🙂

 • Reply Rachel Kromdijk april 8, 2016 at 3:50 pm

  Hij ziet er super uit! ik hou ook echt van dit merk

 • Reply Romy april 8, 2016 at 4:44 pm

  Nog steeds zo’n leuk kleurtje!

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost