9 x waar ik echt niet zonder kan

IMG_1263Iedereen heeft wel zijn of haar vaste ritueeltjes of dingen die typisch die persoon zijn. Ik heb er een heleboel. Hier rechts in het scherm kun je bijvoorbeeld een aantal woorden vinden die mij omschrijven: Koukleum, zoetekauw of juf Suzanne. Maar Er zijn ook een aantal dingen waar ik echt niet zonder kan, maar liefst 9. Vandaag vertel ik deze 9 dingen aan je.
Thee kan niet ontbreken in mijn leven. Ik ben echt een koukleum en ik kan dan ook niet zonder een lekker, warm kopje thee. Thuis drink ik heel erg veel thee en ook op stage gaan er de nodige potten thee doorheen.

Mijn bril is echt mijn lifesaver! Het eerste wat ik doe, is ’s ochtends mijn bril opzetten en ook weer het allerlaatste wat ik af doe voordat ik naar bed ga.

Daarnaast is mijn grootste hobby het bloggen, maar het hele schrijven kan niet in mijn leventje ontbreken. Sinds dat ik kan schrijven, schrijf ik hele verhalen over onzindingetjes en voor veel mensen doe ik dit nu nog. Maar gelukkig waarderen jullie mijn verhalen over lipsticks, schoenen en persoonlijke dingen wel!

Koukleum, dat betekent een heleboel sjaals en volgens mij gaat er ook geen dag voorbij dat ik geen sjaal om heb. Zelfs in de zomer vind ik het leuk om sjaals te combineren in mijn outfits!

IMG_1248Voor fluffy kleren geldt een beetje hetzelfde als de sjaals. Ik ben echt in love met deze items! Je kunt er heerlijk in wegkruipen, ze zijn lekker warm, zien er vaak ook nog leuk uit en ik heb een grote liefde voor deze items!

Dribbel is mijn lieve hondje voor degene die het niet wisten en ik zou echt niet kunnen zonder hem op dit moment. Het is een kruising tussen een Jack Russel en een boerenfox en echt een ondeugend beestje!

Familie is voor mij ook heel belangrijk en zeker mijn gezin. Ik vind het heerlijk om dagjes weg te gaan met het gezin en leuke dingen te doen!

Mijn camera is in de laatste tijd ook een hele grote liefde voor mij geworden en er gaat bijna geen dag voorbij dat ik hem niet in mijn handen heb of niet met fotografie bezig ben.

IMG_6964En als negende in het rijtje, lippenbalsem. Ik heb snel droge lippen door het gebruik van lipproducten en de swatches die ik allemaal wil maken en daarom zou ik ook echt niet zonder een lipbalm kunnen. Heerlijk product!

Dit zijn de negen dingen die niet in mijn leven mogen ontbreken. Sommige dingen zijn materialistisch, zoals mijn camera en lippenbalsem, maar schrijven daarentegen zou ik echt niet kunnen missen.

Wat kan jij echt niet missen?

11 Comments

 • Reply Senna april 1, 2016 at 6:33 am

  Leuk om te lezen!

 • Reply Femke april 1, 2016 at 8:05 am

  Fluffy Kleding is inderdaad echt een must have

 • Reply Mariska april 1, 2016 at 8:24 am

  Bril lijkt me wel erg van belang inderdaad 😛 Ik ben ook zo gek op familie en m’n kat!

 • Reply Lieselot april 1, 2016 at 10:04 am

  Super leuk om te lezen

 • Reply zazazoobeauty april 1, 2016 at 10:06 am

  Schrijven kan ik inderdaad ook niet zonder. Het is echt mijn ding!

 • Reply Romy april 1, 2016 at 10:42 am

  Ik kan me bij vrijwel alles van jouw dingen aansluiten haha. Leuk persoonlijk artikel Suus!

 • Reply Bodine april 1, 2016 at 11:35 am

  Kei leuk om te lezen. Lekker persoonlijk

 • Reply Sammie april 1, 2016 at 11:41 am

  Ik zou ook niet zonder thee en sjaals kunnen, ook niet zonder familie trouwens 🙂

 • Reply Michelle april 1, 2016 at 2:20 pm

  Heel leuk om te lezen. Voor mij is het ook moeilijk om zonder de hond te kunnen.

 • Reply Sabine april 1, 2016 at 3:31 pm

  Leuk! Ook best lastige vraag eigenlijk: wat kan ik écht niet missen… Ik denk dat ik het zonder telefoon en computer heel lastig zou hebben, met contact houden met familie en bloggen (ook mijn grootste hobby).

 • Reply Marushi april 1, 2016 at 7:18 pm

  Mijn vriend, familie en beestjes zou ik echt niet kunnen missen! En daarnaast mijn computer en camera haha. -x-

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost