Bombata Laptoptas

IMG_7159Voor school neem ik elke dag een laptop mee heen en weer, daar doe we praktisch alles op voor school. Daarom is het wel belangrijk om een goede tas mee te nemen om je laptop in te vervoeren als het waren. Ik heb een hele tijd een laptoptas van Cowboysbag gehad, maar die heb ik nu even verwisseld voor een echte laptoptas van Bombata.

IMG_7175Ik heb gekozen voor een donkerblauwe laptoptas. Ik ben zelf heel erg van het donkerblauw en waarom dan niet een laptoptas in deze kleur. Het is een stevige laptoptas van kunstleder met siliconen handgrepen. Het is een stevige tas die goed is voor je laptop, maar buiten dat er ook nog eens super goed uit ziet. Het is geen saaie laptoptas waar je niet mee over straat durft, maar hij is super mooi!

IMG_7178De laptoptas bestaat uit een klittenbandsluiting om de laptop op zijn plaats te houden, maar daarnaast heeft het ook nog allemaal handige vakjes om papieren, agenda en pennen in om te bergen, zodat je alles bij de hand hebt als je op pad gaat.

IMG_7156Ik vind het een super fijne laptoptas. Je kunt hem in je hand meenemen, maar ook over je schouder dragen door de verstelbare schouderband. Het is een laptoptas die ik in ieder geval met veel plezier gebruik voor school en als ik mijn laptop mee moet nemen voor het bloggen.

De Bombata laptoptas is verkrijgbaar via de webshop in verschillende kleurenvarianten voor €49,95. Voor andere maten laptoptassen geldt een andere prijs.

Hoe neem jij jouw laptop mee?

16 Comments

 • Reply Melissa februari 28, 2016 at 8:43 am

  Ziet eruit als een hele mooie tas, maar ook stevig.

 • Reply Romy februari 28, 2016 at 8:43 am

  Mooie en functionele tas! Ik moet er ook maar eens over na gaan denken om een andere aan te schaffen. De laptoptas die ik nu heb is echt zo’n zielig ding..

 • Reply Falibeauh februari 28, 2016 at 9:07 am

  Meestal ook in mijn schooltas maar dan we met een bescherming hoes erover!

 • Reply Lou-ann februari 28, 2016 at 10:27 am

  Hier durf je nog eens mee over straat! Erg mooie hoes, Xoxo

  • Reply Suzanne februari 28, 2016 at 7:53 pm

   Inderdaad. De meeste laptoptassen zien er niet zo geweldig uit!

 • Reply Mariska februari 28, 2016 at 11:17 am

  Mooi, stevig en lijkt me fijn!

 • Reply Pip februari 28, 2016 at 11:50 am

  Mooie tas! Leuke foto’s ook!

 • Reply Michelle februari 28, 2016 at 3:48 pm

  Hele mooie tas, ik kende het merk nog niet!

 • Reply silkeblogs februari 28, 2016 at 4:49 pm

  Heel erg mooi! x

 • Reply Sabine februari 28, 2016 at 6:52 pm

  Heel erg mooi! Ik had geen idee van dit merk, ga toch eens kijken!

 • Reply Petra februari 28, 2016 at 7:49 pm

  Oehh handig! Ik ben nog opzoek naar een neueiwe tas!

  • Reply Petra februari 28, 2016 at 7:49 pm

   Nieuwe* Oeps!

 • Reply Vivian februari 28, 2016 at 7:51 pm

  Ik zie je er al mee naar school gaan! Mooie tas, ziet er stevig uit!

 • Reply Marleen februari 28, 2016 at 9:09 pm

  Hij is mooi zeg! Ik heb ook net een nieuwe, een donkerblauwe. Die kleur is altijd goed!

 • Reply BlogbyDenisee februari 28, 2016 at 11:59 pm

  Gaaf

 • Reply Wat neem ik mee naar school? – S-Diary maart 10, 2016 at 6:02 am

  […] donkerblauwe tas van kunstleder met siliconen handgrepen. Alle informatie over de tas vind je in dit artikel, daar heb ik alles over de tas verteld. Mocht je dus benieuwd zijn naar de tas als tas, kijk dan […]

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost