Lucky Charms

IMG_6645Een tijdje terug kwam ik deze armbandjes tegen en ik vond ze super leuk. Zoals ik al eens eerder heb verteld, koppel ik bepaalde gebeurtenissen of gevoelens aan een sieraad. Dit zetje bevat zo een klavertje vier en je kunt het al bedenken. Op momenten van toetsen of belangrijke gesprekken, draag ik deze armbandjes. Mijn lucky charms.

IMG_6638

IMG_6639Een armbandje is minty blauw, een heel zacht kleurtje wat over goed bij past. Het andere armbandje is iets harder van kleur en bevat tinten, zoals groen, paars, blauw en mint groen met daaraan het mooie klavertje vier met goud en wit. Een prachtige combinatie van twee armbandjes en verschillende kleuren.

Daarnaast draagt het armbandje ook erg prettig. De kralen zijn niets te groot en ook sluit het armbandje goed aan bij mijn smalle polsjes.

IMG_6644Ik ben echt dol op het armbandje! Het armbandje heb ik gekocht via Emotion Biżuteria Artystyczna en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Heel erg leuk om te mixen en matchen!

Heb jij sieraden met een betekenis?

 

10 Comments

 • Reply LIFESTYLE-BOUTIQUE februari 25, 2016 at 6:46 am

  Wauw dit zijn prachtige armbandjes, ik vind de kleuren ook super gaaf en het past bij elke outfit. En met het klavertje 4 heeft het ook nog een betekenis ook. X

 • Reply Mariska februari 25, 2016 at 9:02 am

  Super leuke armbandjes, dat klavertje is heel mooi! Vind het altijd zo mooi wanneer sieraden ook nog eens betekenis hebben. Voor mij is dat zo wanneer het sieraad een cadeau is geweest.

 • Reply Cynthia - Liefde voor mode februari 25, 2016 at 10:25 am

  Heel mooi! Ik vind het inderdaad ook speciaal om sieraden met een betekenis te dragen. Ik denk dan iedere keer als ik het sieraad draag weer even aan dat moment!

 • Reply Marushi februari 25, 2016 at 1:42 pm

  Aparte kleur die groen met paars. Wel mooi, en dat klavertje vier is echt schattig eraan. -x-

 • Reply Melis februari 25, 2016 at 2:30 pm

  Hele leuke armbandjes

 • Reply Lotte februari 25, 2016 at 5:56 pm

  Hele mooie armbandjes

 • Reply Jolet februari 25, 2016 at 6:53 pm

  Die kralen zijn echt prachtig!

 • Reply Sabine februari 25, 2016 at 7:22 pm

  Leuke armbandjes! Staan leuk bij een zomerse outfit

 • Reply Pip februari 25, 2016 at 8:18 pm

  Ze zijn echt super mooi! Hele aparte kleurtjes ook

 • Reply Romy februari 25, 2016 at 11:20 pm

  Wauw Suus, echt grote complimenten voor de foto’s! Echt vanuit een prachtige hoek gefotografeerd! De armbandjes zijn echt heel leuk en passen helemaal bij je.

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost