Sunday Question: 1 thing on your wishlist

IMG_1302AZondag is de perfecte dag om even de week door te nemen of je plannen voor de komende maand op een rijtje te zetten. Met Sunday Question ga ik vragen beantwoorden op persoonlijk, blog, school en werkgerelateerd gebied, maar ook de uitdaging aan jou om deze vraag te beantwoorden. Wat staat er bovenaan op jouw wishlist?

wishlist-sundaySuzanne: Hmm moeilijk! Ik wil al heel lang een andere lens voor op mijn camera, maar ook nog een heleboel mooie lipstick van MAC behoren tot mijn wishlist. Ik heb echt een wishlist van hier tot Tokio.

Ellen: Eeeuhm een Urban Decay naked palette.

wishlist-sunday2Kelly: Softboxen!

Kirsten: Ik ben heel hard aan het sparen voor (wat al jaren op nummer een op mijn lijstje staat) een MacBook Pro. Telt dat ook?

Nu ben ik ook wel heel erg benieuwd geworden naar de dingen die er op jouw wishlist staan. Misschien ben jij net als mij ook wel dol op de lipsticks van MAC en wil je die ook graag nog een aantal hebben of ga je ook voor praktische zaken, zoals de softboxen. Laat het weten in de comments.

No Comments

 • Reply itsagoldsky februari 14, 2016 at 9:25 am

  Een MacBook pro!

 • Reply Lotte februari 14, 2016 at 9:40 am

  Erg leuk om te zien!

 • Reply eachscarhasastory februari 14, 2016 at 9:50 am

  Een nieuwe camera! En nieuwe lenzen voor de camera! O, en een nieuwe telefoon 😉 Xoxo

 • Reply mblogs0807 februari 14, 2016 at 10:01 am

  Ik be begonnen met het sparen voor een nieuwe laptop, maar ook een camera zou ik graag willen hahah! Gelukkig heeft mijn telefoon een goede camera dus dat staat niet op nr.1. Dus de laptop:).

 • Reply Romy februari 14, 2016 at 10:05 am

  Ik sluit me aan bij de ‘ik wil een Macbook Pro’ groep. De laptop die ik nu heb is echt (dringend) aan vervanging toe.

 • Reply BlogbyDenisee februari 14, 2016 at 10:45 am

  Leuk!

 • Reply silkeblogs februari 14, 2016 at 11:38 am

  Echt een moeilijike vraag, eigenlijk. Ik denk dat ik toch voor iets praktisch ga, een nieuwe statief, misschien? Ik gebruik al tijden een vintage exemplaar dat vreselijk onhandig is!

  • Reply Suzanne februari 14, 2016 at 4:57 pm

   Dat is inderdaad ook erg handig!

  Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost