De Zelfrespect Tag

IMG_1157Elke ochtend heb ik mijn rondje met blogs die ik lees, waaronder de blog van mijn blogvriendinnetje Romy. Ik zag de zelfrespect tag voorbij komen en ik werd meteen bang toen ik het artikel ging lezen. Ik had namelijk direct het voorgevoel dat ik getagd zou worden door haar en jahoor, onder aan het artikel stond mijn tag. “Ik tag hierbij … Suzanne!” En vandaar, vandaag mijn versie van De Zelfrespect Tag.

Noem 3 positieve punten van jezelf?

 1. Ik kan ergens helemaal voor gaan en dan ook echt helemaal! Met volle enthousiasme stap ik ergens in en begin ik ermee en vaak houd ik dit dan ook vast. Ik vind het vaak ook heel mooi om te zien als andere mensen dit hebben en met zoveel passie over iets kunnen praten.
 2. Ik wil alles op tijd af hebben. Dit kan soms heel wat stress opleveren, maar uiteindelijk kan ik het dan ook met rust laten en heb ik het gewoon af. Zo kom ik ook nooit in tijdnood!
 3. Ik heb een rustig karakter en dat kan in vele situaties voordelig zijn en daarnaast zal het me ook helpen om een goede begeleider te worden. Let’s hope!

Noem 3 dingen die je mooi vind aan jezelf?

 1. Mijn ogen. Ik heb felblauwe ogen en dit zijn de eerste dingen die opvallen als je mij ziet.
 2. Mijn handen. Mijn handen zijn heel smal en fijn, aan de ene kant is dit best vervelend als ik bijvoorbeeld armbanden, horloges of ringen moet kopen, want deze zijn altijd te groot. Het zou bij mij ook niet staan als ik hele grote handen heb, dit zou niet kloppen met de rest van mijn lichaam.
 3. Mijn karakter vind ik mooi aan mezelf. Dit klinkt misschien wat opschepperig, maar ik vind het fijn dat ik dit karakter heb en dit heeft vaak ook een positieve uitwerking.

IMG_1953

Noem 3 dingen waar je trots op bent die je hebt bereikt?

 1. Dit is best lastig vind ik eigenlijk! Aller eerst denk ik dat ik het heel goed vind van mezelf en daardoor ook wel trots, dat ik gewoon uit mezelf ben begonnen met een blog en me hier ook van niemand iets aantrek. Gewoon doen waar ik zelf van houd.
 2. Daarnaast ben ik ook heel trots op dat ik mijn eigen armbandjes heb mogen ontwerpen. Dit is toch iets heel moois wat ik heb mogen doen door middel van mijn eigen blog. Dus ook een beetje extra trots weer op puntje 1.
 3. Dit is niet iets wat ik echt heb bereikt, maar gewoon heb gedaan. Namelijk stoppen met de havo en mijn gevoel te volgen. Daar ben ik nog steeds heel trots op, dat ik die stap heb durven te zetten en hier wil ik het binnenkort ook een keer over hebben in een artikel.

IMG_4128

In welke kleding voel jij je het mooist?

Dit is niet echt een kledingstuk, maar ik voel me heel goed als ik hakken draag. Dit voelt vrouwelijk, dan ben ik ook een stuk groter en dat voelt gewoon goed! Als ik echt een kledingstuk moet kiezen, dan kies ik op dit moment voor mijn C&A broek. Deze zit gewoon heerlijk!

Wat zou je willen veranderen aan jezelf?

Ik zou graag mijn ogen willen veranderen. Dit vind ik het mooiste aan mezelf, maar ik heb daarnaast ook hele slechte ogen, waardoor ik een bril en lenzen moet dragen en dat is niet altijd fijn. Hier kan ik op dit moment wel goed mee leven. Een ander ding zijn mijn heupen, ik zou graag wat minder brede heupen hebben.

Wat zou je nog graag willen bereiken?

Ik zou graag mijn opleiding af willen maken en vervolgens door te gaan naar HBO. Maar stiekem vind ik het bloggen ook heel leuk, dus wie weet kan ik hier nog iets mee doen in de toekomst.

Wat zouden je vrienden over jou zeggen?

Ik hoop dat ze mijn karakter bevestigen, want daar ben ik zelf best wel tevreden mee. Lief, behulpzaam, enthousiast, als ze dit soort dingen gaan zeggen, dan komt het aardig in de richting!

En dit was dan de zelfrespect tag. Ik had eigenlijk verwacht dat het invullen veel moeilijker zou zijn, maar het viel me honderd procent mee. Daarom lijkt het me ook heel leuk om de antwoorden te zien van deze lieve meiden, Manon, Sophie, Annora en Anniek. Ik hoop dat jullie met toch een heleboel enthousiasme deze tag in kunnen vullen.

Wat vind jij positief aan jezelf?

9 Comments

 • Reply creabeaatje34 februari 11, 2016 at 7:01 am

  Wat een mooie tag 🙂

 • Reply Romy februari 11, 2016 at 9:43 am

  Je hebt hem heel leuk ingevuld lieverd! Je bent een mooi mens; van binnen en van buiten.

  • Reply Suzanne februari 11, 2016 at 5:42 pm

   Ah, lief, dankjewel Romy!

 • Reply ❀ Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. februari 11, 2016 at 9:54 am

  Wat mooi

 • Reply eachscarhasastory februari 11, 2016 at 2:36 pm

  Een erg mooie tag! Je hebt hem erg leuk ingevuld! Xoxo

 • Reply Lorena februari 11, 2016 at 4:03 pm

  Hele mooie tag!

 • Reply Mariska februari 11, 2016 at 4:39 pm

  Blijf het echt een mooie tag vinden!

 • Reply Sabine februari 11, 2016 at 5:34 pm

  heel mooi ingevuld! Wees trots op jezelf

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost