Last Friday

IMG_6404Afgelopen vrijdag was ik vrij en daar geniet ik dan met volle teugen van. Ik maakte voor mezelf een lekker ontbijtje, ik maakte wat foto’s van nieuwe producten, ik ging even naar buiten, ik ging samen met mijn moeder naar Duitsland en het aller belangrijkste: ik deed een aantal leuke dingen en genoot. Vandaag wil ik jullie even kort laten zien wat ik die dag allemaal deed.

IMG_6731

IMG_6725Toen ik ’s ochtends wakker werd, ben ik eerst geheel nuchter naar de huisarts gegaan om bloed te prikken. Vervolgens kwam ik thuis en ging ik lekker aan dit ontbijtje beginnen. Ik vind het echt heerlijk om ’s ochtends kwark te eten en dit was een nieuwe combinatie die ik dit keer uitprobeerde en hij is zeker geslaagd!

IMG_6404Daarna ging ik aan de slag met mijn make-up en deze look zetten in gelijk voor jullie op de foto. Ik gebruikte na lange tijd weer eens mijn chubby stick van Clinique en wauw, die kleur!

Toen ik klaar was met mijn make-up en het fotograferen van een aantal producten, stond mijn moeder alweer op de stoep en zijn we naar Duitsland gegaan om inkopen te doen. Het is echt heerlijk om in Duitsland zo eens in de zoveel tijd te winkelen, want hier verkopen ze weer andere dingen dan bij ons in Nederland.

View this post on Instagram

Nomm! #food #candy #nomnom #sunday #blogger

A post shared by Suzanne Elisa (@suzanne_elisa) on

Zo hebben we een heleboel lekkere snoepjes en koekjes gekocht waar we weer heerlijk van kunnen gaan smullen thuis! Daarnaast hebben we ook even een kijkje genomen bij de DM Drogisterij in Duitsland en daar heb ik weer wat kleine spulletjes gekocht. Ik moest een nieuwe beauty blender hebben, mijn foundation was bijna op en ook liep ik weer tegen een leuke kwast aan die ook in het winkelmandje verdween. Allemaal van die kleine boodschappen die nog moesten gebeuren en ook gewoon voor de leuk.

Toen ik thuis kwam uit Duitsland ben ik even op bed gaan liggen en ’s avonds heb ik Lekker Nederlands gekeken samen met mijn zusje en mijn ouders. Een gezellig dagje!

Wat deed jij afgelopen week?

 

9 Comments

 • Reply Mariska februari 7, 2016 at 2:52 pm

  Wat een heerlijk dagje! Mooie make-up 😀

 • Reply Sabine februari 7, 2016 at 3:44 pm

  Heel erg leuk om te lezen!

 • Reply BlogbyDenisee februari 7, 2016 at 6:06 pm

  Lekker ontbijt!

 • Reply eachscarhasastory februari 7, 2016 at 7:44 pm

  Klinkt als een geslaagd dagje, leuk! Xoxo

 • Reply Liesbeth februari 8, 2016 at 6:10 am

  Wauwq prachtige look! Komt er nog een apart artikel over?

 • Reply Femke februari 8, 2016 at 9:11 am

  Mooi die foto van de look! Die negerzoen ziet er heerlijk uit!

 • Reply Marij februari 8, 2016 at 11:11 am

  Leuk om te zien. Fijn zo’n rustig dagje!

 • Reply Marielle februari 8, 2016 at 1:09 pm

  Erg leuk om te lezen allemaal! Ziet eruit als een lekker ontbijtje.

 • Reply Eef februari 8, 2016 at 2:11 pm

  Yumm! Lekker ontbijtje

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost