MAC Lipstick Wishlist

orange lipsDe heaven van de MAC lipsticks! Prachtige lipsticks is allemaal verschillende, geweldige kleuren en dan ook nog eens (schijnbaar) goede kwaliteit. Ik als beauty liefhebber wil natuurlijk een MAC lipstick in bezit hebben, maar ik als zuinig persoon qua geld heb er nog steeds geen gekocht en ondertussen wordt mijn wishlist steeds groter en groter. Daarom werd het eens tijd om mijn wishlist te delen met een heel groot persoonlijk doel, ooit alles aan mijn stash mogen toevoegen.

MAC1

Relentlessly Red – Peach Blossom – Kinda Sexy

De eerste drie lipsticks die ik op het oog heb. Je ziet links een prachtige felroze / rode kleur. Daarnaast een peachy roze tint die ik ook werkelijk waar geweldig vind en dan de nude (welbekende) Kinda Sexy. Kinda Sexy is blijkbaar de kleur en ik vind hem ook heel erg mooi.

mac2Brave – Faux – Creme De La Femme

Dit zijn drie prachtige lipsticks met een nude roze kleur. Dit is voor mij vaak een ‘my lips but better kleur’. Roze is echt mijn kleur en deze heb ik nauwelijks in mijn stash, vandaar dat je deze tinten ook heel veel gaat zien in deze wishlist.

MAC3Please Me – Syrup – Chatterbox

En weer drie prachtige lipsticks die mijn aandacht trokken. Als eerste zie je Please Me, de lipstick waar iedereen over te spreken is en wat mij ook echt een prachtige kleur lijkt. Daarnaast een roze/paarse nude kleur en vervolgens Chatterbox, een rozere kleur die ik prachtig vind. Chatterbox lijkt me echt een geweldige lipstick om mee te beginnen.

MAC4Twig – Captive – Lovelorn

En hier ook weer een heleboel roze tinten. De prachtige nude tint, Twig. Een iets donkere, oudroze kleur Captive en als laatste de prachtige meisjesroze kleur LoveLorn. Dit zijn weer alle drie prachtige kleuren die mijn hartje sneller laat kloppen.

De MAC lipsticks kosten €19,50 per stuk en dat is een redelijke prijs voor een lipstick, maar naar verhalen het geld zeker waard. Met dit prachtige lijstje wil ik mezelf tot actie brengen, soms mezelf een cadeautje geven en dat met een prachtige lipstick van MAC.

De MAC Lipsticks verkrijgbaar bij Douglas en via Douglas webshop.

21 Comments

 • Reply Liesbeth februari 5, 2016 at 7:53 am

  Heel erg leuk om te zien. Ik heb zelf kinda sexy als enige lipstick

 • Reply Mariska februari 5, 2016 at 8:00 am

  Mijn MAC lipstick wishlist:alles 😛 Faux is zo mooi! Mehr staat hoog bij mij.

 • Reply Sabine februari 5, 2016 at 9:06 am

  Hele mooie kleurtjes! Ik vind faux echt prachtig

 • Reply Vivian februari 5, 2016 at 9:30 am

  Ik ben zelf van de donkerrode tinten, maar ik vind Relentlessly Red op je lijstje ook prachtig

 • Reply Margot februari 5, 2016 at 9:35 am

  Ik wil please me zo graag.. Tussen faux en brave zit niet heel veel verschil. Faux is wat koeler met rolze tinten en brave wat warmer met een klein beetje bruine en oranje tinten. Voor de rest zeer vergelijkbaar.

  • Reply Suzanne februari 6, 2016 at 4:05 pm

   Dat is inderdaad wel waar. Faux staat bij mij ook erg hoog op mijn lijstje.

 • Reply Marielle februari 5, 2016 at 10:51 am

  Heel erg leuk! Allemaal zo mooi, ik kan niet kiezen!

 • Reply Mayke februari 5, 2016 at 11:03 am

  Je hebt dezelfde smaak als ik 🙂 Prachtige kleuren!
  Ik heb ze bijna allemaal… Maar ik speel vals, mijn vriendin werkt bij MAC dus ik krijg alles 😮 haha
  Kinda sexy is wel mijn favoriet <3 Oh en Costa Chic. Maar die is iets feller (ik denk dat jij die ook heel mooi vindt)

  • Reply Suzanne februari 6, 2016 at 4:06 pm

   Ah leuk! Wat een geluk heb je dan inderdaad. Costa Chic ken ik niet, dadelijk meteen even googlen.

 • Reply Eef februari 5, 2016 at 11:31 am

  Prachtige kleurtjes! Echt geweldig

 • Reply irene februari 5, 2016 at 11:44 am

  De lipsticks blijven mooi!!X

 • Reply Esmée Lifestyle februari 5, 2016 at 11:46 am

  Wat een mooie wishlist! Het zijn allemaal kleurtjes die ik nog niet heb, maar Captive staat zeker ook op mijn lijstje. x

  • Reply Suzanne februari 6, 2016 at 4:06 pm

   Captive is echt een geweldige kleur (ik heb hem nu sinds kort)

 • Reply Jamey februari 5, 2016 at 1:59 pm

  Peach Blossom staat ook op mijn shortlist! Wat een prachtige kleur he!

 • Reply Angela februari 5, 2016 at 3:35 pm

  Captive, faux en relentlessly red staan ook op mijn wishlist! Maar stiekem zou ik Angela ook graag willen 🙂

 • Reply Femke februari 5, 2016 at 5:18 pm

  Prachtige kleuren staan er op je wishlist

 • Reply Jolet februari 5, 2016 at 5:21 pm

  Wat een mooie kleuren allemaal! Ik wil ook graag nog een keertje een Mac lipstick kopen, ik zit te denken aan een nude kleur.

 • Reply lottuhslife februari 5, 2016 at 5:46 pm

  oh ik ben ook echt verliefd op de producten van mac

 • Reply Marij februari 5, 2016 at 6:40 pm

  Ik zou kinda sexy nog heel graag hebben. Daar ben ik nu voor aan het sparen

 • Reply floorstaal februari 5, 2016 at 6:48 pm

  Ahh, mac lipsticks zijn allemaal zo mooi<3

 • Reply junetwonl februari 5, 2016 at 8:33 pm

  lekkere wishlist!

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost