Dagboek: How I’m really doing

IMG_6209Mijn dagboek artikel van een tijdje terug werd zo goed bevallen, dat ik dit niet bij een keer wou laten. Ik kreeg van iedereen enthousiaste reacties en het voelde ook als een soort van opluchting. Even vertellen over de dingen die mij bezig hield op dat moment en dat leek me leuk om nu weer eens te doen, want er is een heleboel gebeurd de afgelopen maand en de komende tijd gaat er ook weer veel veranderen. Kijk je mee?

Ik heb nu mijn stage helemaal achter de rug en met een prachtig punt afgesloten. Vijf maanden stage zijn nu achter de rug en daarnaast ging ik dus twee dagen naar school. Dat gaat nu weer heel anders zijn, want voor de komende vijf maanden worden het weer vijf dagen per week naar school. Dit wordt weer best even wennen en raar om vijf dagen in de week op school te zijn. Ik weet niet of ik dit nu leuk moet vinden, want ik ga veel liever naar stage en dan kan ik me tenminste nuttig voelen.

Aan de andere kant vind ik het ook wel allemaal goed dat stage nu is afgelopen. Nu kan ik namelijk rust ademhalen en misschien ook wel toegeven aan het ziek zijn. Voor degene die het nog niet wisten, ik heb namelijk al drie maanden pfeiffer en dit wil nog niet echt opschieten. Volgende week heb ik een weekje vakantie en dan ga ik uitrusten, leuke dingen doen, boeken lezen, knutselen, koken en bloggen. Dingen waar ik energie uit kan halen en natuurlijk ook hele mooie artikelen over kan gaan schrijven.

Met S-Diary gaat het namelijk ook super goed. Ik zit boordevol ideeën en ik vind het heerlijk om na een lange dag (hoe moe ik ook ben) achter mijn laptop te kruipen. Maar wel merk ik dat dit ook extreem veel energie kost en dat ik de pas op de plaats moet doen en mijn rust moet pakken, ook in dingen die ik leuk vind om te doen. We doen dus rustig aan en dan schrijf ik maar een artikel minder op een dag.

IMG_6225

IMG_6474Ook ben ik heel veel aan het experimenteren met foto’s en ander soort artikelen. Zoals ik al noemde, wil ik meer bezig zijn met koken en knutselen en het lijkt me ook leuk om dit terug te laten komen op S-Diary. Ik heb namelijk een heleboel nieuwe kookboeken in huis en daar moet ik maar eens lekker mee aan de slag gaan en van gaan genieten!

Dit wil ik dus zeker doorzetten en ik wil met leuke ideeën komen, mooie samenwerkingen en hier leuk in door gaan groeien. Beetje tegenstrijdig met dat ik rustig aan moet doen, maar aan de andere kant is het goed om bezig te zijn met andere dingen en het idee dat ik met mijn pyjama in bed aan mijn blog kan werken, helpt ook heel erg mee en dan zoek ik toch ook nog een beetje mijn rust op.

Dit is dus eigenlijk hoe het nu een beetje gaat en de plannen die ik heb voor de komende tijd. Daarnaast ben ik ook heel benieuwd hoe volle bak school mij weer gaat bevallen, maar dit komt waarschijnlijk helemaal goed. Mochten jullie tips hebben om een volle dag school te overleven, dan zijn deze zeker welkom! (graag zelfs!) Love, Suzanne.

Hoe gaat het met jullie?

12 Comments

 • Reply Eef februari 4, 2016 at 6:28 am

  Mooi om te lezen. Jammer dat het met je gezondheid zo slecht gaat. Beterschap

 • Reply stadsmeid februari 4, 2016 at 7:37 am

  Pfeiffer kan lang blijven hangen. Op mijn 14de kreeg ik dit ook en op het eerste gezicht leek ik een milde variant te hebben na een week bankliggen was ik beter dacht ik. Mijn energie was terug en mijn nek was weer slank (had opgezette klieren). Een week later kwam de klap van de virus en dit heeft toen een jaar geduurd. Net als jij deed ik opgeven moment wel mijn ding: school baantje etc. Alleen was ik steeds moe. Neem inderdaad je rust en sterkte meid!

 • Reply justanotherdaydreamer februari 4, 2016 at 8:50 am

  Beterschap! Fijn dat het bloggen zo goed gaat!

 • Reply Lilia | Lily Like februari 4, 2016 at 8:59 am

  Beterschap en heel veel succes met alles! xo

  • Reply Suzanne februari 4, 2016 at 2:50 pm

   Lief, dankjewel.

 • Reply Anouk februari 4, 2016 at 10:42 am

  Fijn dat je stage voorbij is, nu moet je inderdaad even tijd nemen voor je zelf. Beterschap <3

 • Reply Vivian februari 4, 2016 at 2:59 pm

  Fijn dat het met het bloggen zo goed gaat de afgelopen tijd en dat je zin hebt om weer aan de slag gaat met leuke dingen

 • Reply Liesbeth februari 4, 2016 at 5:21 pm

  Heftig zeg! Heel veel beterschap

 • Reply Sabine februari 4, 2016 at 7:17 pm

  Heel erg veel beterschap Suzanne

 • Reply Marielle februari 4, 2016 at 8:22 pm

  Leuk die eerste foto! Wat vervelend van je Pfeiffer. Wel fijn dat het met je blog zo goed gaat

 • Reply Femke februari 5, 2016 at 5:17 pm

  Heel erg veel beterschap

 • Reply Marij februari 5, 2016 at 6:41 pm

  Heel erg veel beterschap ❤ wat vervelend zeg van de pfeiffer

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost