Speciale touch handschoenen

IMG_3204Ik merk dat het veel en veel kouder begint te worden en als ik op de fiets zit, ik al snel naar mijn handschoenen grijp. Mijn handen zijn altijd koud en als het dan buiten ook nog eens kijken ouder wordt, dan zijn handschoenen mijn grootste vrienden. Omdat ik op de fiets nog wel eens mijn telefoontjes pleeg, zijn handschoenen absoluut niet handig. Daarom probeer ik vandaag deze touch handschoenen van MobielKoopjes uit.

IMG_3197De handschoenen zijn te gebruiken bij elke touch telefoon, maar ook op andere touch apparaten en maakt het touch gebruik gewoon mogelijk. Met de handschoen aan kun je gewoon gebruik maken van je telefoon. Ik vind het heel erg makkelijk in gebruik, want als je ergens buiten staat te wachten, kun je gewoon je telefoon gebruiken, zonder koude vingers te krijgen!

IMG_3196De handschoenen zien er ook absoluut niet verkeerd uit. Het zijn gewoon simpele, degelijke handschoenen. Ze sluiten mooi aan om je vingers en zijn grijs met donkerblauw gestreept. Absoluut niet verkeerd!

IMG_3192Hele fijne handschoenen om mee te whatsappen en internetten op je telefoon! Dit zijn van die lifehacks die het leven weer iets makkelijker maken. Ik raad het zeker af om de handschoenen voor je telefoon te gebruiken op de fiets, je hebt door de handschoenen minder grip en zo heb je kans dat je telefoon uit je handschoen valt.

Je kunt de handschoenen vinden in de webshop Mobielkoopjes, waar je nog meer leuke accessoires en telefoonhoesjes kan vinden. Binnenkort review ik daarom ook een Wiko Rainbow telefoonhoesje, voor mijn telefoon.

Gebruik jij deze handschoenen?

16 Comments

 • Reply Petra november 24, 2015 at 9:12 am

  ze klinken wel erg fijn in gebruik, zelf heb ik geen mobiele telefoon, maar als je zegt dat ze fijn zijn om te gebruiken met whatsappen neem ik dat zo aan voor waar…

 • Reply silkeblogs november 24, 2015 at 10:45 am

  Ik vind zulke handschoenen ook echt fantastisch, maar ik kocht onlangs heel mooie, leren handschoenen en die hebben jammer genoeg geen touch-vingers. Waar is de tijd dat je nog drie keer op een knopje moest drukken om een ‘f’ te typen…
  Leuk artikel! =D

  • Reply Suzanne november 24, 2015 at 6:21 pm

   Het zijn inderdaad niet de meest fashionable handschoenen zoals zulke mooie leren. Maar het werkt wel!

   • Reply silkeblogs november 25, 2015 at 12:17 am

    Ja, ze zijn heel draagbaar!

 • Reply Joëlle Jochems november 24, 2015 at 12:57 pm

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd, lijkt me wel erg handig.
  ik vraag me alleen af; zijn ze ook echt warm?
  🙂

  • Reply Suzanne november 24, 2015 at 6:33 pm

   Qua warmte zijn ze hetzelfde als andere handschoenen.

 • Reply Marushi november 24, 2015 at 2:00 pm

  Wow! Dit is echt super handig! Misschien leuk om een keer aan te schaffen! -x-

 • Reply Dana november 24, 2015 at 5:46 pm

  Hey, ik vroeg me altijd al af of dit echt werkte. Maar nu weet ik het gelukkig 🙂 ik ga ze denk ik ook maat kopen. Lijkt me heel handig!

  • Reply Suzanne november 24, 2015 at 6:34 pm

   Het werkt zeker!

 • Reply Melissa november 24, 2015 at 6:20 pm

  Ik wist ook nooit of het werkte, maar ik geloof je! Leuk om te zien

 • Reply Johanna november 24, 2015 at 6:48 pm

  Ik heb ook dit soort handschoenen en het komt vaak van pas!

 • Reply Merel november 24, 2015 at 7:13 pm

  Erg leuk deze review. weer eens wat anders dan die beauty artikelen die je overal ziet

 • Reply Jolet november 24, 2015 at 8:35 pm

  Ik kan ook echt niet meer zonder die touch screen handschoenen, echt ideaal!

 • Reply Saraya november 24, 2015 at 10:13 pm

  Oo dit is super handig zeg!
  X

 • Reply Esmee november 25, 2015 at 9:43 am

  ik was erg benieuwd of dit echt zou werken!

 • Reply Femke november 25, 2015 at 12:38 pm

  Leuk om te zien. ik vind ze ook echt niet lelijk

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost