3 nieuwe armbandjes in mijn stash

IMG_1915Het is herfst en dat betekent voor mij nog meer sieraden dan normaal. In de zomer laat ik de sieraden steeds meer een beetje verdwijnen en zo kan ik in de herfst weer helemaal los gaan met leuke armbandjes, horloges, kettingen en oorbellen. Zo ben ik de laatste tijd ook heel erg aan het shoppen geslagen, in werkelijk alles, dus ook weer nieuwe sieraden.

IMG_1919Dit zijn de drie armbandjes die ik nieuw heb in mijn collectie. Alle drie de armbandjes komen van de webshop Beau Accessoires. De eerste twee armbandjes komen uit dezelfde collectie met allebei een andere kleur en het derde armbandje is een Miyuki armband.

Miyuki armbandIMG_1925Aller eerst de Miyuki armband. Ik heb geen idee hoe je het uitspreekt, maar hij heeft zijn naam te danken aan de kraaltjes. De kraaltjes zijn namelijk Japans geslepen en worden ook wel Miyuki kraaltjes genoemd. De armband is wit met goud en is verstelbaar. Zo past het zelfs mij met mijn dunne polsjes!

De Miyuki armband kost €8,95.

Waxkoord armbandenIMG_1933Dan deze twee armbanden. Beide zijn het waxkoord armbanden, bestaande uit waxkoord met glaskralen. De kralen vind ik zo geweldig mooi. Links zie je de beige variant en rechts de green pink variant. De kralen hebben zo’n mooie overloop van kleuren, waardoor geen een kraal hetzelfde is en het ook een unieke armband maakt.

De waxkoord armbanden kosten €4,99 per stuk.

IMG_1920Ik ben heel erg blij met mijn armbanden en ondertussen hebben ze al heel wat draaguren volbracht om mijn armen. Ik vind dit soort armbanden ook steeds leuker om te dragen, zeker in combinatie met mijn horloges.

Ben jij ook een sieradenfreak?

Deze producten zijn opgestuurd of ik ben betaald voor deze blogpost, lees mijn disclaimer.

14 Comments

 • Reply Meike november 6, 2015 at 6:24 am

  Ze zijn echt super mooi.

 • Reply Esmee november 6, 2015 at 6:46 am

  Deze zien er schattig uit zeg! Het eerste armbandje vind ik het leukst.
  XOXO esmee

 • Reply Elles [3lles] november 6, 2015 at 7:08 am

  Super leuke armbandjes !
  Xoxo

 • Reply beautybyjuly november 6, 2015 at 7:18 am

  Wat een leuke armbandjes, vooral de witte vind ik prachtig.
  Zelf draag ik bijna nooit sieraden omdat ik het meestal vergeet om te doen..

  • Reply Suzanne november 6, 2015 at 7:25 am

   Die is inderdaad erg leuk en past ook vrijwel overal bij.

 • Reply chahrazad november 6, 2015 at 10:35 am

  Wat een mooie armbanden! Mooie kralen vooral.

 • Reply Petra november 6, 2015 at 1:22 pm

  de armbandjes met de glaskralen zijn echt heel erg mooi….

 • Reply Jolet november 6, 2015 at 3:52 pm

  Die eerste zou ik zelf ook dragen, vind hem heel leuk!

 • Reply Anke november 6, 2015 at 4:10 pm

  Super mooi!

 • Reply Lisanne november 6, 2015 at 6:31 pm

  Ik ben dol op sieraden. Vind dat het een outfit meteen een andere look geeft.

  • Reply Suzanne november 6, 2015 at 6:33 pm

   Het kan een outfit een totaal andere touch geven!

 • Reply Joanne november 6, 2015 at 6:32 pm

  Hele mooie armbanden! Ik ben vooral dol op de eerste armband. Zo iets heb ik zelf ook.

 • Reply Liesbeth november 6, 2015 at 8:23 pm

  Prachtige armbandjes. Staan je ook erg leuk.

 • Reply Marielle november 7, 2015 at 9:16 am

  Super mooie armbandjes. Ze zien er allemaal lief uit

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost