Mijn nieuwe najaars armbanden

IMG_0642Ik heb echt een zwak voor mooie sieraden. Ik ben op dit moment mijn stash aan het uitdunnen in alles, maar het wil nog niet echt lukken. Er komen toch telkens maar dingen bij, oh dat hoesje voor mijn telefoon vind ik mooi, die top past echt geweldig bij die broek en zo’n kleurtje lipstick, nagellak, oogschaduw, blush heb ik nog niet. Mijn sieraden stash daarentegen is vrij minimaal. Een tijdje terug heb ik deze echt goed uitgezocht en nu koop ik alleen nog maar items waarvan ik weet dat ik ze echt veel ga dragen en dat ik er geen spijt van krijg en dat gevoel heb ik ook echt bij dit setje.

IMG_0646Het setje armbanden bestaat uit drie armbandjes in een grijze stijl. Het setje armbanden Devon’s own Jewelry. Het is een kleine webshop met prachtige sieraden, zoals armbanden met kraaltjes, bedeltjes, maar ook hele mooie wikkel- en schakelarmbanden.

IMG_0643Hier zie je goed de twee witte armbandjes met kraaltjes. Het formaat van de kralen zijn verschillend en dit geeft een speels effect. Het bovenste armbandje staat alleen uit kralen en zo heeft de andere nog een bedeltje en een grijs flosje eraan hangen.

IMG_0635De wikkelarmband bestaat uit grijs leer met studs aan de zijkant en een magneetsluiting. Door de magneetsluiting kun hem gemakkelijk zelf om en af doen en moet je niet iemand vragen om je te helpen. Dit heb ik zelf namelijk regelmatig, dat ik mijn moeder of zusje moet vragen om mij te helpen bij mijn sieraden.

Je kunt het setje vinden via Facebook of via Instagram op de pagina van Devon’s Own Jewelry. Het setje is van de najaarscollectie en kost €9,95. Ik ben echt super blij met het setje en ik ga hem nog zeker heel veel dragen en het leuke is dat hij door de kleur ook nog heel goed door te dragen is weer richting het voorjaar.

Wat vind jij van dit setje armbanden?

Deze producten zijn opgestuurd of ik ben betaald voor deze blogpost, lees mijn disclaimer.

11 Comments

 • Reply BlogbyDenisee september 26, 2015 at 8:47 am

  Ik vind ze erg leuk meid!

 • Reply Liesbeth september 26, 2015 at 9:19 am

  Wat een prachtig setje armbanden! Heel mooi.

 • Reply Joanne september 26, 2015 at 9:22 am

  Heel erg mooi! Vooral die wikkelarmband, echt iets voor mij. Ik vind de prijs ook goed te doen.

 • Reply Meike september 26, 2015 at 12:28 pm

  Erg mooi

 • Reply Anouk september 26, 2015 at 1:30 pm

  Mooi setje!

 • Reply Lisanne september 26, 2015 at 4:02 pm

  Ergmooi! Ik ben zelf meer van de goudkleurige sieraden, niet echt de kraaltjes.

 • Reply Proud2behealthy september 26, 2015 at 7:03 pm

  Oh heel leuk! Zou ik zelf ook zo dragen 🙂

 • Reply Floor september 26, 2015 at 7:08 pm

  Prachtig, vooral de wikkelarmband<3

 • Reply inspiredbylifee september 27, 2015 at 5:52 pm

  Wat een leuke armbanden! Mooie kleuren.

 • Reply Marielle september 27, 2015 at 7:48 pm

  Hele mooie armbandjes! Staat je leuk, ook zo met een witte broek, maar dadelijk ook met een donkere broek.

 • Reply Devon's own mei 23, 2016 at 3:43 pm

  Hoi allemaal,

  Jullie reactie’s zijn heel leuk om te lezen, dankjewel!
  Iedereen kan mij nog steeds vinden via instagram: devonsown en facebookpagina: Devon’s own.

  Groetjes, Devon

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost