Me-Time door muziek

IMG_0793Voor mij is ontspanning heel erg belangrijk, voor iedereen is dit eerlijk gezegd wel belangrijk, maar iedereen ervaart ontspanning anders en heeft daar zijn eigen manieren voor. Ik ben persoonlijk echt een muziek ontspanner en dit is best typerend voor mij. Geef mij muziek en ik kan al mijn emoties erin kwijt, zelf zingen of er alleen al naar luisteren. Zo heb ik een aantal favoriete nummers op dit moment, laat ik zien welke gadgets ik gebruik en op welke manier kan zien als me time.

IMG_0790

IMG_0792Vroeger heb ik heel veel met muziek gedaan, dit heeft toen niet echt tot succes geleid, maar wel ben en blijf ik op deze manier een beetje een muziek meisje. Op de basisschool ben ik begonnen met dansen, we deden dit in een groep en traden soms op, daarnaast ging ik ook bij het koortje zoals we dat noemden. We zongen liedjes en traden soms op, toen dit eigenlijk gestopt was, ben ik over gegaan op de muziek instrumenten. Ik heb zo een tijdje bugel (een soort trompet) gespeeld en heb daarna een blauwe maandag gitaarles gevolgd.

Wat doe ik op dit moment met muziek? Niks. Alleen dat ik het heel veel luisteren en dat ik ook als een gek kan mee zingen. Het is vaak zo dat als ik ergens ben geweest waar ik veel dingen heb gezien en heb gehoord (veel prikkels heb opgevangen) of waar ik voor het eerst ben geweest, dat als ik in de auto stap of thuis kom eerst muziek aanzet en even lekker mee ga zingen. Dit is voor mij het ultieme ontspan moment en zo kan ik mijn ei kwijt. Even alle gedachtes los laten door het zingen.

IMG_0804

IMG_0809Ik luister muziek op veel verschillende manieren. Ik luister op de fiets eigenlijk altijd muziek, als ik lange afstand alleen moet fietsen, gebruik ik vaak een koptelefoon of mijn iPod oortjes. Zo heb ik net een nieuwe koptelefoon aangeschaft van Nokia. Ik gebruik voornamelijk mijn koptelefoon op de fiets, omdat dit toch gemakkelijk zit en het is ook meteen warm voor je oren. Daarnaast heb ik mijn iPod oortjes in mijn tas zitten, deze gebruik ik dan op school als we aan opdrachten werken of met meerdere mensen naar muziek luisteren tijdens het maken van opdrachten.


Sewn (cover) – Sharon van Bommel


So Easy – Matt Anderson

IMG_0798Als ik weer naar huis fiets, gebruik ik weer de koptelefoon van Nokia. Ik vind hem echt super mooi wat hij is felgekleurd en dat valt lekker op! Op de fiets luister ik muziek op mijn iPod, ik vind het namelijk sonde om mijn telefoon helemaal vol met muziek te zetten, want dit kost wel veel geheugen. Thuis luister ik daarentegen altijd vanuit mijn laptop. Zo luister ik heel veel naar de spotify lijst van Matt Anderson – Weightless en ook ben ik dol op de cover van Swen door Sharon van Bommel. Van de hele lijst van Matt Anderson is So Easy toch wel mijn favoriet, deze kan ik echt blijven luisteren zonder hem moe te worden.

Ontspanning is voor mij niet direct stil zitten, dat kan ik namelijk echt niet! Ik ben altijd in de weer met dingen en al is het niet met muziek dan heb ik wel weer een idee voor mijn blog of voor een stageopdracht dat ik uit wil gaan werken. Ik kan dit ook als ontspanning zien, bloggen. Dit was ook voornamelijk waarom ik met S-Diary ben begonnen, het schrijven is voor mij een manier van ontspanning.

IMG_0803De koptelefoon van Nokia komt van de webshop MobileFun en kost €34,49. Ze hebben hier prachtige hoesjes, zelfs voor mijn telefoon en dat is vaak heel erg moeilijk te vinden. Zo hebben ze zelfs voor de nieuwe telefoon van Samsung, Samsung Galaxy S6 Edge, hele leuke gadgets, daarbij kun je ook heel mooi deze koptelefoon gebruiken. Zo vind ik de Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes ook super mooi, ik hoop dat ik over een tijdje ook zo’n leuk hoesje heb gevonden voor mijn Wiko telefoon.

Wat betekent muziek voor jou?

Deze producten zijn opgestuurd of ik ben betaald voor deze blogpost, lees mijn disclaimer.

13 Comments

 • Reply creabeaatje34 september 23, 2015 at 6:53 am

  Ik kan geen dag zonder muziek 🙂

 • Reply Liesbeth september 23, 2015 at 7:13 am

  Wat een leuke koptelefoon!

 • Reply BlogbyDenisee september 23, 2015 at 9:00 am

  Mooi liedje, ik kan ook niet zonder muziek

 • Reply jeapiebel september 23, 2015 at 10:32 am

  Jammer dat je muziekactiviteit van vroeger nooit tot muziek succes hebt geleid. Gelukkig geniet je nog steeds van muziek.

 • Reply 24hoursoffashion september 23, 2015 at 11:11 am

  Muziek is zoo fijn! Vind het vooral leuk om in de auto muziek te luisteren en lekker mee te zingen.

 • Reply Meike september 23, 2015 at 2:07 pm

  Wat een leuk kleurtje voor een koptelefoon! Mooi liedje ook wat je hebt uitgekozen, zij kan echt geweldig zingen.

 • Reply Joanne september 23, 2015 at 2:29 pm

  Wat een mooie foto’s en ik kan ook echt niet zonder muziek, maar ik leg er niet echt emoties in ofzo.

 • Reply Annelies september 23, 2015 at 7:27 pm

  Die muziekjes kende ik nog niet, maar ze klinken wel fijn! Muziek is heel belangrijk voor mij, maar ik denk voor de meeste mensen wel. Je koppelt er bepaalde herinneringen aan en bij een bepaald nummer ga je weer even helemaal terug naar die leuke herinnering. Muziek kan ook heel helend zijn.

 • Reply Marielle september 23, 2015 at 8:08 pm

  Wat een hele leuke koptelefoon! Staat je leuk meid.

 • Reply Lisanne september 23, 2015 at 9:27 pm

  Wat een mooie foto’s zeg! Heel erg leuk om te lezen en muziek is inderdaad belangrijk voor ontspanning.

 • Reply staceyshares september 23, 2015 at 9:55 pm

  Leuk en persoonlijk! Lekkere chill nummers

 • Reply Kelly Kokenberg september 23, 2015 at 10:13 pm

  Leuk artikel! Mooie foto’s ook weer. Je bent mooi! En je koptelefoon, liefde! Ik ontspan zelf het liefst door de wandelen en youtube video’s te kijken. En bloggen natuurlijk!

 • Reply Geluidsapparatuur huren september 24, 2015 at 1:47 pm

  Wat een hele leuke foto’s. Music is life !

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost