Lollipops & Yves Rocher Nagellak & Lipstick

IMG_6248
Vandaag is rood! De kleur van jouw lippen … en nagels! Rood is altijd goed! Als je naar een feestje gaat, een zwart jurkje, rode lippen en nagels, dan zit je altijd safe! Laatst kwam ik deze geweldige, rode lipstick tegen van Yves Rocher en een mooi rood lakje van Lollipops. Vandaag review ik ze voor jullie en ik ben benieuwd of je hier ook safe mee speelt!

IMG_6256Dit zijn ze! De rode pareltjes van het moment voor mij! De kleur rood is grotendeels hetzelfde en daarom mooi te combineren.

Lollipops – Voyage À Paris

IMG_6250
Ik kende het merk wel, maar ik was verrast dat er een nagellak van was. Ik kende het merk alleen van mode en accessoires, maar blijkbaar hebben ze ook een gehele make-upcollectie.

IMG_6252Dit is het prachtige, rode lakje. Het zit in een standaard flacon, doorzichtig met zwarte letters en een zwarte dop. Niet heel speciaal, maar ook zeker niks mis mee. Je ziet door de verpakking heen al dat het een geweldig mooie kleur is! Love it!

IMG_6251
De nagellak heet Voyage À Paris en is een vuurrood lakje, wat makkelijk aan te brengen is, met een hoogglans afwerking en ook bevat hij geen parabenen of conserveringsmiddelen. Het is echt een prachtig lakje!

Yves Rocher – Grand Rouge Lipstick

IMG_6253Daar moet natuurlijk ook een rode lipstick bij horen, alleen rode nagels kan niet. Deze rode lipstick van Yves Rocher heeft dezelfde kleur als de nagellak en dat staat natuurlijk prachtig samen.

IMG_6254
Wauw!

IMG_6257De lipstick zit in een stijlvolle, goude huls met zwarte tekst en logo van Yves Rocher.

IMG_6255De lipstick komt uit de lijn Grand Rouche van Yves Rocher. Daaruit komt ook deze prachtige rode kleur, nummer 33, Rouge Gourmand.

IMG_6281De lipstick brengt gemakkelijk aan op de lippen, je voelt hem bijna niet zitten maar toch heb je een prachtige kleur op je lippen. De textuur van de lipstick is erg fijn, verzorgend en absoluut niet droog op de lippen. De kleur blijft zo’n 3 tot 4 uur zitten.

IMG_6249Allebei de producten zijn pareltjes met hoofdletter P. Ik vind ze allebei  mooi en ik ga ze ook beide zeker vaak dragen. Lollipops Voyage À Paris kost €8,90 en de Yves Rocher Grand Rouge Lipstick kost €17,90. De Grand Rouge Lipstick is verkrijgbaar in meerdere kleuren, de rode kleur is nummer 33 Rouge Gourmand.

Wat vind jij van rood?

9 Comments

 • Reply Meike april 21, 2015 at 6:31 am

  Mooi rood is niet lelijk! Mooi geschreven en mooie foto’s!!

 • Reply Maaike april 21, 2015 at 10:47 am

  Wow die lipstick ziet er zo onwijs mooi uit! <3

  • Reply Suzanne april 21, 2015 at 5:23 pm

   Zeker! Echt een diamantje!

 • Reply Emma april 21, 2015 at 6:03 pm

  Wauwww! Kei mooi en mooi geschreven / foto’s!

 • Reply Petra april 21, 2015 at 8:41 pm

  Prachtige producten, ik ebn gek op rood, vind het prachtig, helemaal op de lippen….

  • Reply Meike april 21, 2015 at 10:03 pm

   Zeker! Staat je goed Suzanne.

   • Reply Suzanne april 21, 2015 at 10:03 pm

    Dankjewel Meike. Rood is inderdaad een mooie kleur voor op de lippen, Petra.

 • Reply BlogbyDenisee april 21, 2015 at 8:42 pm

  Wow, gaaf

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost