Essence Longlasting lipstick Nude

IMG_5926Ik draag bijna altijd lipsticks. Ik heb niet direct een hekel aan een lipglossje, maar ik merk wel dat ik er minder vaak naar grijp. Ik grijp toch vaak naar een lipgloss, zeg maar gerust 9 van de 10 keer. Ik heb dan ook nooit genoeg lipsticks. Essence kwam met vijf nieuwe lipsticks, allemaal longlasting nude lipsticks en die heb ik eerlijk gezegd nog bijna geen. Vaak toch met een heleboel kleur, dus deze moest ik hebben. Vandaag review ik de vijf lipsticks voor jullie.

IMG_5929Dit zijn de lipsticks. De lipsticks hebben geen zwarte huls, maar allemaal de kleur van de lipstick. Op deze manier herken je meteen je lipstick aan de kleur.

IMG_5932De collectie bestaat uit vijf lipsticks. Van licht roze en beige tot bruin. Ik ben meteen benieuwd naar de lipsticks; nude, longlasting en ook nog eens hele lichte kleuren.

IMG_593301 Wearing Only A Smile

De eerste kleur is een licht roze kleur. Ik vind het zo een hele mooie kleur, ik twijfel alleen of hij niet te licht is op de lippen. Door de lichte kleur benadrukt hij de velletjes op je lippen en ook heeft hij een glansje.

IMG_593702 Porcelain Doll

De tweede kleur is een beige tint. Ik vind het een hele mooie natuurlijke kleur, hij maakt je niet te bleek en is ook absoluut niet flets.

IMG_593803 Come Naturally

De derde kleur is een beige / paarse kleur. Ik vind het een hele mooie kleur. De dekking is goed en ook zie je geen onnodige velletjes. Ondanks de paarse kleur staat hij heel natuurlijk.

IMG_594304 It’s Nude Time!

Deze lijkt heel erg veel op de eerste kleur. Hij is ook heel erg licht, maar heeft geen roze tint maar meer beige. Helaas benadrukt It’s Nude Time! ook heel erg de velletjes en de lijntjes in je lippen.

IMG_594805 Cool Nude

Ook dit is een prachtige kleur. Hij is ook wat donkerder en laat je lippen net iets meer opvallen, maar vooralsnog wel natuurlijk. De dekking is heel mooi, een prachtige lipstick.

IMG_5954Dit zijn de swatchen op de arm. De eerste en de vierde kleur zijn bijna niet te zien, zo licht zijn ze. Dit zijn dan ook de twee lipsticks die tegenvallen op de lippen doordat ze velletjes benadrukken. De andere drie lipsticks zijn prachtig, geven een mooie dekking en hebben een natuurlijke kleur.

IMG_5952
Helaas ben ik niet te spreken over alle vijf de lipsticks, maar voor de drie die ik wel goed vind, zou ik echt de winkel in rennen om ze aan mijn stash toe te voegen. Alle vijf de lipsticks voelen heel zacht aan op de lippen, je zou de lichtste kleuren misschien ook aan kunnen brengen onder een lipgloss waardoor de velletjes niet op vallen.

De lipsticks blijven ongeveer twee uur op de lippen zitten, daarna zou ik ze even opnieuw aanbrengen. Door de zachte textuur slijten ze snel van je lippen af, maar dat vind ik niet erg als ze een mooi effect hebben en je lippen niet uitdrogen zoals veel longlasting producten.

De Essence Longlasting Lipstick Nude zijn verkrijgbaar voor €2,39 bij de Kruidvat.

Wat vind jij van de nude lipsticks?

 

27 Comments

 • Reply Meike maart 21, 2015 at 8:54 am

  Leuke lipsticks. Het is allemaal erg duidelijk geschreven en mooie foto’s heb je erbij gebruikt.

  • Reply Suzanne maart 21, 2015 at 8:57 am

   Dankjewel Meike.

   • Reply Meike maart 21, 2015 at 9:53 am

    Graag gedaan Suzanne. Je bent een hele goede blogger.

    • Reply Suzanne maart 21, 2015 at 9:54 am

     Dankjewel! Fijn compliment.

 • Reply Todayslipstick maart 21, 2015 at 8:54 am

  Mooie swatches, nummer 3 en 5 spreken mij het meest aan. Deze ga ik in de winkel zeker even bekijken.
  Liefs, Iris

  • Reply Suzanne maart 21, 2015 at 8:58 am

   Dat is denk ik voor de meeste, en donkere nude lipstick. De kleur daarvan vind ik zelf ook erg mooi.

 • Reply creabeaatje34 maart 21, 2015 at 9:36 am

  Dat is niet duur, voor zo’n goede lipstick 🙂

  • Reply Suzanne maart 21, 2015 at 9:39 am

   Inderdaad. Lekker budget voor een goede lipstick, twee iets minder, maar de rest is geweldig!

 • Reply naomilovesyou maart 21, 2015 at 12:14 pm

  Heel goede & duidelijke review. Voor die prijs zijn die drie die je dan wel goed vind echt de moeite waard om te kopen. xo // Naomi in Wonderland

  • Reply Suzanne maart 21, 2015 at 2:58 pm

   Dankjewel Naomi. Mooi compliment.

 • Reply eachscarhasastory maart 21, 2015 at 2:22 pm

  Wat duidelijk weer! Fijn dat er in ieder geval drie bijzitten die je goed vindt! xoxo

 • Reply lizahamidi maart 21, 2015 at 3:35 pm

  Omg so cool ! I really love your blog.
  Would you mind checking out my blog ? It would mean the world to me 🙂
  x Liza.

  • Reply Suzanne maart 29, 2015 at 5:24 pm

   Thankyou! Love your comment.

 • Reply Ellemieke maart 21, 2015 at 6:33 pm

  Mooi artikel, hele duidelijke foto’s. Ik vind de lipsticks er ook heel mooi en natuurlijk uit zien, fijn dat er een paar goede tussen zitten!

  • Reply Suzanne maart 21, 2015 at 7:10 pm

   Dankjewel. Ik focus me veel op de artikelen en de foto’s, ik wil namelijk dat het er allemaal goed uitziet. Ik gebruik de lipsticks nu echt regelmatig. Net niet elke dag want ik hou ook wel van een kleurtje.

 • Reply junetwonl maart 21, 2015 at 9:31 pm

  ze zien er goed uit!

 • Reply beautybloglaura maart 21, 2015 at 9:39 pm

  Wauw! ik houd echt van deze nude lippenstift xx

 • Reply Lilia | NAPPY HAIRZ maart 22, 2015 at 9:49 am

  Ze zien er goed uit, maar blijf toch een zwak houden voor MAC, haha. xo

  • Reply Suzanne maart 22, 2015 at 9:51 am

   Snap ik! De producten van MAC zijn ook echt pareltjes.

 • Reply MY TOUCH OF GOLD maart 25, 2015 at 10:39 am

  Wauw, hele mooie kleurtjes!

  • Reply Suzanne maart 25, 2015 at 6:31 pm

   Inderdaad. Ik gebruik ze nu ook dagelijks, met een beetje afwisselen met wat opvallendere lipsticks en wat meer kleur.

 • Reply Stephanie juli 16, 2015 at 4:12 pm

  Dit zijn mooie kleurtjes! Zelf gebruik ik erg vaak nude lipsticks!

 • Reply De truc van elke dag een andere lipstick | S-Diary juli 17, 2015 at 6:01 am

  […] Essence Longlasting Lipsticks Nude […]

 • Reply Precies 1000 blogposts | S-Diary januari 2, 2016 at 11:40 pm

  […] Essence Longlasting lipstick Nude […]

 • Leave a Reply

  Jouw laatst verschenen blogpost